Vragen? Bel 06-13085226

Kennismaken

Om u een indruk te geven van wie wij zijn vindt u hieronder een persoonlijke indruk van iedere zorgverlener. Wij zijn allemaal ingeschreven bij het kwaliteitsregister van V&VN en KIWA keurmerk voor de zorg. Hiermee willen wij laten zien dat we regelmatig onze bijscholingen volgen. Zo kunt u ervan op aan dat u in veilige en deskundige handen bent.

divider

Liza van de Rijdt

Mijn taak als zelfstandig verpleegkundige is om de zorg menselijker en persoonlijker te maken. De zorg van vroeger, met de kennis van nu. Door te luisteren, de tijd te nemen en te glimlachen wil ik de mensen op een prettige manier verplegen. Door mijn brede werkervaring in het verpleeghuis, ziekenhuis en thuiszorg kan ik putten uit een bron van veel kennis, waardoor ik de zorg bij u thuis kan aanpassen op uw eigen authentieke manier.

Big register 79915494830
AGB code 41413441 /  91911023

liza
divider

Anja van der Ven

Sinds 2012 werkzaam als zelfstandig verpleegkundige. Ik besefte dat ik nog een hele poos mag werken. Dat besef riep bij mij de vraag op hoe ik die resterende jaren wilde doorbrengen. Ik wilde zorg verlenen zoals dat bij mij past: met aandacht voor mensen, met respect, humor en heel oprecht.
Hierdoor ben ik mezelf meer gaan verdiepen en specialiseren als long verpleegkundige en zelfstandig wijkverpleegkundige, zodat we gezamenlijk het pad kunnen lopen wat past bij u.

Big register 29063725930
AGB code 41413443  /  91910335

IMG_4762-001
divider

Brenda van Leuken

Sinds 2012 ben ik verpleegkundige. Ik heb altijd in de zorg gewerkt, eerder als verzorgende IG. Met mijn BBL opleiding erbij heb ik 6 jaar ervaring in het ziekenhuis. Ik heb tijdens mijn opleiding op de afdelingen neurologie, orthopedie, kort verblijf chirurgie en de dagbehandeling gewerkt. Na het behalen van mijn diploma op de afdeling chirurgie high care heb ik hier 3 jaar met veel plezier gewerkt, mede door de hoog complexe zorg en de begeleiding van de patiënten en familie. Ik ben in de thuiszorg gaan werken omdat ik hier kan bieden wat ik in het ziekenhuis miste. 1 op 1 zorg, zorg afgestemd op iedere individuele situatie, flexibiliteit en goede begeleiding van de cliënt en zijn naaste(n).

BIG register 89916128730
AGB code

brenda van leuken

divider

Jolanda Sterk

In 2013 ben ik begonnen als zelfstandig Verpleegkundige. Jaren hiervoor ben ik werkzaam geweest in de zorg en heb zo mijn ervaring en kennis opgedaan. Sinds ik als zelfstandige werk, merk ik dat ik veel meer vanuit mijn hart kan werken en mijn passie kan volgen. Dat houdt voor mij in dat ik met veel enthousiasme, bevlogenheid en energie mijn werk kan doen. Dat er ruimte is om meer oog voor de mensen en hun situatie te hebben en dat er openheid en wederzijds respect bestaat. Heel graag stem ik met u de zorg af die u nodig hebt, naar uw eigen wensen en behoeften en kom deze, samen met mijn collegae, invullen binnen uw thuissituatie.

Big register ***
AGB code 41416070

Jolanda Sterk
divider

Marga van Galen

Vanaf 2006 wist ik dat mijn verdere toekomst qua werk in de zorg lag. Tijdens mijn opleiding als verpleegkundige heb ik bij diverse zorginstellingen en op verschillende afdelingen kennis en vaardigheden opgedaan.  De zorg die ik wilde verlenen en die ècht bij mij paste kon ik niet vinden.  Om die reden ben ik in 2015 begonnen als zelfstandig verpleegkundige in de thuiszorg. Een beroep waarbij voor míj de cliënt centraal staat. Niet alleen hun ziekte cq. aandoening maar de héle mens.

Voor mij het mooiste, interessantste en meest uitdagende beroep.

Big register 599 195 37 130
AGB code 9100 7230

Marga van Galen
divider

Wanda van de Langenberg

Hallo allemaal,

Ik ben Wanda van de Langenberg en werk inmiddels 25 jaar in de zorg. Sinds januari 2017 werk ik als zelfstandig verpleegkundige. Mijn ervaring heb ik opgedaan in verpleeghuizen en een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking/psychiatrische stoornis. Ik zeg altijd: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd en humor staat bij mij hoog in het vaandel. De individuele zorg bij mensen thuis, helemaal afgestemd op de mens zelf en rekening houdend met eigen regie van leven vind ik geweldig en uitdagend.

Big register 79915969330
AGB code 91009945

Wanda van de Langenberg
divider